Update's

De sponsoren Nieuwjaarsduik Rockanje 2015:

Korevaart
   
       
 
 
      Rockanje
 Update 30 december:

Water tijdens Nieuwjaarsduik zeldzaam warm.                                                               

Het water tijdens de Nieuwjaarsduik is warmer dan voorgaande jaren. Deelnemers met koudwatervrees hoeven zich dus niet teveel zorgen te maken. Het zeewater is op 1 januari ongeveer acht graden en in plassen en rivieren nog enkele graden hoger.

Dat meldt weerman Ed Aldus. Het 'warme' zeewater vloeit voort uit het feit dat het in Nederland in drie eeuwen niet zo warm is geweest. De gemiddelde zeewatertemperatuur ligt de laatste jaren rond de jaarwisseling op een graad of 6.

Ook de overige weersomstandigheden zijn tijdens de duik niet ongunstig. Het blijft droog en aan de kust wordt het 6 graden, al kan het door de zuidenwind wel fris aanvoelen. Bron: www.rijnmond.nl


Update 29 december:

Je zal het meemaken, je doet mee aan de Nieuwjaarsduik Rockanje en je supporters maken foto's van je duik het nieuwe jaar 2015 in en je krijgt te horen na de duik, sorry batterijen zijn ineens leeg van me telefoon of fototoestel. Geen paniek er is een fotograaf van de krant ''Dichtbij'' die wekelijks door de brievenbus komt aanwezig voor een prachtige fotoreportage van de Nieuwjaarsduik Rockanje, en de foto's zijn of dezelfde dag of een dag na de plons gratis te bekijken. Er is ook een mogelijkheid om ze door te sturen en of te printen. (De link naar de reportage volgt na de duik op Facebook en op de site). Dus schrijf je nu in voor de Nieuwjaarsduik Rockanje in zee.                                                                               Persbericht 24 dec. 2014:

Bestuur bedankt de 3 nieuwe sponsoren die zich hebben aangemeld voor de Nieuwjaarsduik 2015:
  
Wilt u als bedrijf en of particulier ook de Nieuwjaarsduik 2015 sponsoren, neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. info@nieuwjaarsduik-rockanje.nl
Alvast bedankt.